top of page

Events

Vi älskar vårt jobb! Det är så härligt att vi får vara med och skapa så många fantastiska event, möten, resor, upplevelser, koncept och kreativa kommunikationslösningar tillsammans med våra kunder. Varje nytt uppdrag utmanar oss att tänka annorlunda, att vara kreativa och att komma på idéer och lösningar som skapar intryck och lämnar avtryck!  

Destinationer

Vi håller koll på allt, och lite till

Det är mycket att tänka på när man ordnar en gruppresa och utmaningar finns alltid längst vägen – tack och lov har vi varit med länge nog för att veta var fallgroparna finns. Vi är med er hela vägen, från planering till genomförande och uppföljning. Vårt team ser till att allt som måste kommas ihåg faktiskt koms ihåg, så att ni kan slappna av och fokusera på det som är allra viktigast – deltagarna! 

Vi hjälper dig med:

​​Kickoff | Bolagsträffar | Studieresor | Kundevents | Utbildningsresor | Konferenser Incentives | Vinstresor | Kongresser

Kommunikation

Allt kommunicerar – i en värld där vi bombarderas med intryck, budskap och upplevelser gäller det att tänka smart kring kommunikation. Då finns vi här – vassa på storytelling med förmåga att hitta nya, kreativa och lite oväntade uttryckssätt. Vi hjälper dig att planera, finslipa, utmana, vässa och paketera budskap så att det ni vill säga verkligen når fram. 

Vi är med hela vägen; från skapandet av budskap och innehåll via en engagerande leverans till uppföljning och utvärdering. Och vi lämnar inget åt slumpen, inte ens ett litet kommatecken, för smart kommunikation är något vi verkligen kan och brinner för!

 

Ett fint plus i kanten är att några av våra kommunikationskonsulters insatser genom åren blivit så väl prisade som globala snackisar, något vi är ödmjukt stolta och tacksamma för.

bottom of page