top of page
Pressmeddelande Access to

Nya men ändå inte

Äntligen har vi slagit oss samman och blivit Access to – ett nytt bolag med ett erfaret gäng vid rodret. Charlotte och Karin var med och grundade Step2 Communication redan 2000 och 2008 grundades A Company av Sara, Stina och Joakim. Nu samlar vi dessa fem delägare och starka team under samma tak för att kunna erbjuda våra kunder ännu större affärsnytta. 

kuddbild_gruppbild_0032.jpg

Rätt event på rätt plats

Inget är omöjligt, vi projektleder och producerar alla typer av möten och events – fysiska och digitala, nära och långt bort, formella och utanför-boxen-nyskapande.

​Var du placerar ditt event är en viktig byggsten. Med vår ovärderliga destinationskunskap och världsomfattande kontaktnät hittar vi den bästa destinationen för varje uppdrag, oavsett syfte och mål.

 

Vi utvecklar ständigt nya mötesformat och innovativa lösningar för att ditt event ska kunna skapa affärsnytta på villkor som passar just ditt företag. Genomförandet ska vara effektfullt, men också meningsfullt, så vi lägger ett stort fokus på vad deltagarna ska känna, veta och göra innan, under och efter mötet.

Seriöst kul.png

Personligt och långsiktigt

Vi är den personliga byrån med stort hjärta och bred kompetens. Vi som jobbar här är kommunikationsstrateger, reseexperter, projekt- och produktionsledare samt kreatörer – vår samlade erfarenhet från branschen är över 300 år! Innehåll, kommunikation, logistik och planering – vi vet vad som behövs för ett lyckat event. Att vi har ordning och reda är såklart en förutsättning och självklarhet.

 

Till vår hjälp har vi ett noga utvalt nätverk av samarbetspartners och experter i Sverige och hela i världen. 

 

En av våra främsta styrkor är att vi arbetar långsiktigt i team som består. Här får du direktkontakt till ett engagerat team som alltid sätter kundens unika behov i fokus. 

Piktogram_destinations_blå-cirkel.png

Seriöst kul

Vi har lång erfarenhet av att skapa specialanpassat och engagerande innehåll för alla typer av event. Vår filosofi är att möten ska vara seriöst kul – det som kommuniceras måste kännas meningsfullt och på samma gång vara inspirerande och roligt. Vi tror på att när lärandet också får vara kul så engageras målgruppen och leder till en förlängd effekt av mötet 

Det ska också vara seriöst kul att arbeta ihop under resans gång, för när vi har kul tillsammans mår alla bra och levererar bra. Det gör att du som kund får avkastning på din investering och då mår vi som bäst!

bottom of page