top of page

Polhemspriset

Med innovation i fokus

Kund:

Antal: 

Plats: 

Format: 

Sveriges Ingenjörer

200

Sergel Hub

Gala

Topp 3

  1. Att återigen förnya och förbättra formatet för galakvällen och prisutdelningen

  2. Tydlig röd tråd & storytelling via tre temablock – klimat, hälsa och säkerhet

  3. Magisk underhållning av briljanta Charlie Caper 

Kundansvarig

Karin Frisell

På Sergel Hub, mitt i Stockholms innerstad, samlades 200 personer för att delta under prisutdelningen av det prestigefyllda Polhemspriset och njuta av en galamiddag. Vi arbetar ständigt med att förnya formatet på denna prisutdelning och att göra galan till något mer än bara god mat och fanfarer. Vi väver in storytelling, arbetar med den röda tråden och jobbar outtröttliga med att hitta nya sätt att lämna starka avtryck kring viktiga budskap.


Detta år leddes prisutdelningen av moderator Ellinor Persson och Charlie Caper underhöll med illusionistiska inslag. Kvällen ramades in av tre temablock – klimat, hälsa och säkerhet. I en tid av svåra utmaningar var det naturligt att låta årets tema kretsa kring innovationskraftens betydelse för hopp och framtidstro.

 

Polhemspriset är den finaste, tekniska utmärkelse en ingenjör i Sverige kan få och delas ut varje år av Sveriges Ingenjörer. Syftet är att uppmärksamma och belöna personer som har gjort betydande tekniska prestationer och bidragit till Sveriges tekniska utveckling på ett kreativt och innovativt sätt.


Fotograf: Pernilla Pettersson

bottom of page