top of page

DLA Piper Nordic Arena

Stronger Together

Kund:

Antal: 

Plats: 

Format: 

DLA Piper

650

Tammerfors, Finland

Flerdagarskonferens

Topp 3

  1. Total take-over på Tamperes nöjespark med karuseller, foodtruck-middag och arkadspel

  2. Lordi och Windows 95-man på scen!

  3. Minifilmer med finsk TikTok-stjärna som filosoferade kring (o)likheter mellan de nordiska nationaliteterna.

Kundansvarig

Joakim Naldoni

Som återkommande event skapade vi för andra gången DLA Pipers nordiska konferens Nordic Arena 2023. Eventet som sker vartannat år lockar uppemot 650 deltagare från alla de nordiska kontoren och 2023 var Finland värdland med allt gott Tammerfors har att erbjuda. Syftet med de tre dagarna tillsammans var att stärka det nordiska samarbetet genom utbyte av kunskap och nätverka med kollegor samt uppleva det bästa av Tammerfors och Finland.


Dagarna inleddes med att flyga in de svenska, danska och norska deltagarna till lilla Tampere flygplats. Efter en rivstart med konferens ledd av moderator tävlade alla deltagarna i en skattjakt runt Tammerfors stad. Kvällen avslutades på DLA Pipers helt egna nöjesfält!


Dag två var en präglades av en kombination av konferens där interna talare från hela världen deltog och förvalda aktiviteter. Tammerfors bjöd på ösregn, trots detta hade vi deltagare som spelade minigolf, bakade med de lokala pensionärerna och tog en obligatorisk stund i en finsk bastu. Samma kväll lyfte Lordi och Windows-95 man taket på Nokia arena och årets Nordic Arena var över för den här gången!


Fotograf: Anna-Kaisa Noki-Helmanen  

bottom of page